• The Big Run 6 oktober

The Big Run 6 oktober

The Big Run 6 oktober

Zondag 6 oktober, werd de koudste oktober ooit gemeten. Samen met een bak vol regen, was het niet de meest ideale dag voor een sponsorloop, maar toch stonden er 400 fanatieke lopers en 100 honden aan de startlijn, klaar voor de 2e editie van The Big Run in Herpen. 

Ook de lopers van De Graafschap Dierenartsen hebben ondanks het onstuimige weer een ontzettend leuke dag gehad. Foto's van deze dag vindt u hier. De uitslagen van de gelopen afstanden waren ook lovend. Loper Rens, liep de 5 km binnen de 20 minuten, wat hem een 2e plek opleverde op deze afstand.

De honden Mats, Teun en Buck hebben zich ook prima vermaakt en droomde bij thuiskomst al van de volgende keer dat zij vol gas mogen gaan voor hulphonden. Dus wie weet wat het volgend jaar brengt...

opbrengst

In de aanloop ernaartoe werd er op onze websitefacebook en instagram pagina bekendheid gegeven aan onze Big Run deelname. Zo werden o.a. de leden van het DGD Runningteam voorgesteld, wat leuke foto's opleverde. Het actieplatform van het DGD Runningteam werd geopend, waar gedoneerd kon worden. Het uiteindelijke doel van het DGD Runningteam, om  €1000,- ophalen voor de opleiding en inzet van meer hulphonden, werd kort voor de sponsorloop bereikt. In totaal werd er door alle deelnemende teams op 6 oktober  €16.726,- ingezameld door alle sponsoracties die zijn opgezet. Een geweldige opbrengst!

verdubbelen opbrengst DGD Runningteam

Enkele dagen NA The Big Run werd bekend gemaakt dat De Graafschap Dierenartsen, het opgehaalde sponsorbedrag door het DGD Runningteam verdubbeld naar € 2.170,-, hoe fantastisch! 

hartelijk dank!

Dankzij de inzet  van alle deelnemende teams en donateurs kunnen er meer hulphonden opgeleidt en ingezet worden voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of PTSS, en jongeren met gedrags- of psychische problemen. De Hulphond Nederland cliënten en hun families krijgen hierdoor weer een betere kwaliteit van leven.

Wij én Hulphond Nederland bedanken alle donateurs die ons gesteund hebben!

Klik hier voor de aftermovie.

In het Hulphond magazine wordt er begin 2020 ook teruggekeken op de geslaagde tweede editie van de Big Run 2019.