• chip voor een kat: niet verplicht, wél doen!

chip voor een kat: niet verplicht, wél doen!

chip voor een kat: niet verplicht, wél doen!

chippen = zinvol

Soms komen we best bijzondere en hartverwarmende verhalen tegen. En ook momenten dat we denken: 'Zie je wel, het heeft écht zin!'
Hieronder het verhaal van Cleo, geschreven door haar baasjes, die na een JAAR vermissing weer teruggevonden is! 

soms paar dagen weg

Op de leeftijd van bijna 1 jaar, kwam Cleo in mei 2019 samen met haar zusje bij ons in Zutphen wonen. Deze 2 poezen kregen wij via de Stichting Poezensnuitjes, gesteriliseerd en gechipt.
In de herfstvakantie van 2019 was Cleo al een keer een week vermist. Ze stond toen na die week opeens weer voor de deur.
Vervolgens verdween ze in mei 2020 nog een keer op het moment dat er veel nieuwbouw werd gerealiseerd in onze straat. Na het verstrijken van weken, maanden en bijna een jaar zonder Cleo, hebben wij in juni 2021 een nieuw kitten (DJ genaamd) in huis genomen.

een jaar later en 60 km verderop

Tot onze grote verbazing kregen wij eind juli 2021 een belletje van een dierenkliniek uit Dalfsen: Cleo was daar in de ochtend binnengebracht. Na ruim 1 jaar en op 60km van Zutphen, hebben wij Cleo die dag opgehaald. Hoe bijzonder?! Inmiddels heeft zij thuis haar plek weer gevonden. Naast hereniging met haar zus, heeft ze het meest moeten wennen aan de energie van de kleinste bewoner in ons huis: kitten DJ. Wij zijn erg blij dat ze weer thuis is!