• De Graafschap Dierenartsen ook in Doetinchem!

De Graafschap Dierenartsen ook in Doetinchem!

Vanaf 1 januari kunt u naast onze locaties in Eerbeek, Hengelo, Ruurlo, Steenderen, Vorden, Zutphen centrum en Zutphen Leesten ook terecht op locatie Doetinchem!

De Graafschap Dierenartsen neemt in Doetinchem de praktijk van dierenarts Ben Kuiper over. Na jarenlang met veel plezier en toewijding Dierenkliniek Rozengaarde te hebben gerund, neemt Ben Kuiper op 1 juli 2013 afscheid. Dierenarts Harald Salomons van De Graafschap Dierenartsen neemt het werk over. Gedurende een halfjaar zullen de werkzaamheden in Doetinchem op elkaar afgestemd worden. Dierenartsen Ben Kuiper en Harald Salomons staan dan ook vanaf 1 januari 2013 voor u klaar aan de Catsstraat 9. Wij wensen Ben Kuiper veel geluk in de toekomst en zetten de praktijk in Doetinchem met evenveel bevlogenheid en zorg voort zoals hij dat heeft gedaan in de afgelopen jaren.

Openingstijden per 1 januari 2013
Voor het afhalen van voeding en/of medicijnen kunt u terecht aan de balie van maandag t/m vrijdag tussen 14:00 – 17:00 uur.
Voor de behandeling van uw dier kunt u terecht op afspraak.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met het huidige nummer van de praktijk: 0314-342955. Voor spoedgevallen zijn wij ook op dit nummer 24 uur per dag bereikbaar.
Wij heten u van harte welkom op deze nieuwe locatie van De Graafschap Dierenartsen