• De Graafschap Dierenartsen opent haar deuren aan de Ambachtstraat 4b in Brummen

De Graafschap Dierenartsen opent haar deuren aan de Ambachtstraat 4b in Brummen

De Graafschap Dierenartsen opent haar deuren aan de Ambachtstraat 4b in Brummen

Iets meer dan een jaar geleden heeft De Graafschap Dierenartsen de praktijk van dierenarts Dick Megchelenbrink overgenomen. Heel 2014 hebben wij praktijk gehouden op het bekende adres aan de Burg. de Wijslaan in Brummen.

Vanaf 2 februari 2015 kunt u ons vinden op een nieuwe locatie; ruimer, moderner en met meer parkeermogelijkheden. Afgelopen maanden is er met man en macht gewerkt om het pand aan de Ambachtstraat 4b om te bouwen tot een modern ingerichte dierenartspraktijk. De locatie aan de Ambachtstraat is van maandag tot en met donderdag geopend van 12:00 – 18:00 uur. Op vrijdag is de praktijk geopend van 9.00 – 17.30 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u terecht voor het afhalen van diergeneesmiddelen en/of voeding. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor vragen en advies. Voor de behandeling van uw huisdier kunt u terecht op afspraak.

Dierenartsen Karin de Ruijter, Sandra de Weert & Inge Klein Haneveld en paraveterinair assistenten Kirstin Burgers en Lisa Kerseboom staan voor u klaar in Brummen. De officiële opening van de nieuwe locatie vindt in de zomer plaats. De Graafschap Dierenartsen heet u van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Meer informatie hierover kunt u binnenkort teruglezen op onze website.

Heeft u misschien nog vragen over de verhuizing of een andere vraag? Neem gerust telefonisch contact met ons op 0575-587888.