• De Graafschap Dierenartsen per 1 januari ook in Brummen

De Graafschap Dierenartsen per 1 januari ook in Brummen

De Graafschap Dierenartsen per 1 januari ook in Brummen

Dierenarts Dick Megchelenbrink stopt na bijna 22 jaar met zijn werk als gezelschapsdierenarts. Zijn praktijk aan de Burgemeester de Wijslaan 24 te Brummen wordt per 1 januari overgenomen door De Graafschap Dierenartsen.

Assistentes Kirstin Burgers en Lisa Kerseboom blijven werkzaam op hun vertrouwde locatie. Zij zullen dierenartsen Karin de Ruijter en Sandra de Weert assisteren. Karin en Sandra runnen ook de locatie van De Graafschap Dierenartsen in Eerbeek. Sandra is mogelijk al een bekend gezicht op de praktijk te Brummen. Zij werkte enkele jaren geleden ook op deze gezelschapsdierenpraktijk.

Openingstijden
De openingstijden van de locatie Brummen worden in tegenstelling tot eerdere berichten toch iets gewijzigd. Voor het afhalen van voeding en/of medicijnen of voor inwinnen van advies, kunt u terecht op ma, di, do en vrij van 9:00 – 18:00 uur. Op woensdagmiddag van 13:00 – 18:00 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk in Brummen: 0575-561750. Voor spoedgevallen zijn wij ook op dit nummer 24 uur per dag bereikbaar.

Wij heten u van harte welkom op deze nieuwe locatie van De Graafschap Dierenartsen!