Dierendag 2017

Dierendag 2017

Eind september startte onze DIERENDAGACTIE op Facebook.

Hiermee kon men kans maken op een mooi borsttuig voor de hond 🐶 of een heerlijk warm mandje voor de kat 🐱 met zijn of haar naam erop geborduurd. We vroegen hiervoor een foto van zijn/haar hond of kat op onze facebookpagina te plaatsen met het thema: 'Herfst, it's raining cat's and dogs!' 🍄🍁🍂☔️

Er werd goed deelgenomen aan deze actie. We hebben veel  fantastische foto's ingestuurd gekregen, waaruit we er 2 hebben uitgekozen. Deze winnaars werden op dierendag bekend gemaakt.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Protect & Style bedrijfs- en beroepskleding.

winnaar borsttuig met naam;  'Yente'

Yente, winnaar borsttuig met naam

Dit is de winnaar van het borsttuig. Binnenkort zal Yente pronken met haar prijs. Dubbel op plezier, want herfst is het favoriete seizoen van Yente. Of het borsttuig nog op zal vallen is de vraag, want herfst betekent voor Yente; de tijd van heerlijke modderbadjes...

 

 

 

 

 

Rakker, winnaar kattenmandje met naam

Deze 17 jarige wint het kattenmandje, met haar naam 'Rakker' er op geborduurd. Dit geeft een 'gouden randje' aan de VIP behandeling, die haar baasje vindt dat ze verdiend heeft. Tijdens het herfstige weer plaatst haar 'personeel' een paraplu boven Rakker wanneer ze buiten van haar welverdiende rust geniet.

alle inzendigen

Uiteraard willen we iedereen bedanken voor de leuke inzendingen. Hieronder kunt u ze allemaal nog een keer voor bij zien komen.

Download hier: het filmpje van alle inzendingen voor de Dierendagactie 2017