Evi op koers

Evi op koers

Sinds 2019 behoort De Graafschap Dierenartsen tot de Evidensia groep.  Het netwerk van Evidensia oftewel 'Evi' bestaat inmiddels uit 300 klinieken door heel Nederland, met ruim 3000 medewerkers. Dit alles bij elkaar bevat een schat aan diergeneeskundige kennis, tijd om dit met elkaar te delen.

Er werd een elektrische bakfiets aangeschaft die in een jaar tijd alle klinieken door heel Nederland middels een estaffette tour af fietst.

 

DCG Winterswijk komt aan in Vorden

Op 4 oktober 2021 is de elektrische bakfiets vertrokken vanaf Texel en fietst deze van kliniek tot kliniek om elkaar te verbinden en de kennis over te dragen. Als nevendoel wordt er tijdens deze estafette tour geld ingezameld voor drie goede doelen, te weten Domingo house, KNGF Geleidehonden en Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Na enkele Corona onderbrekingen is de fiets in onze regio aangekomen en fietsten onze 'Evi'-collega's van Diergeneeskundig Centrum uit Winterswijk op dinsdag 19 april naar onze hoofdlocatie in Vorden.

Onze gasten werden verwelkomd en kregen na een uitgebreide kennismakingslunch een rondleiding door de praktijk. Na de middag was het de beurt aan de paashazen van De Graafschap Dierenartsen om door te fietsen naar de volgende buurtpraktijk in Zelhem.

DAP Zelhem

Het weer was fantastisch, hoewel de zon het ook een pittig ritje maakte voor onze bunny's. Na een tochtje van 12 kilometer werden de paashazen hartelijk onthaald bij dierenartsenpraktijk Zelhem. Een klein vocht infuusje ging er wel in, waarna er een rondleiding volgde.

donatie DGD aan de drie goede doelen

In week 16, van 18 t/m 24 april werd van ieder consult en visite €1,- gedoneerd aan de goede doelen van Evi op koers aangevuld met een extra donatie van €250,-. Dit leverde een totale donatie op van €945,-.
Naar alle drie de goede doelen wordt daarmee €315,- overgemaakt.

en nog meer foto's van deze mooie dag

Evi op koers website

Meer informatie over Evi op koers vind je hier.

Achter de schermen

Voor degene die het ook interessant vindt om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Graafschap Dierenartsen: onze eigen Vino en Alex nemen je graag mee op koers naar onze locaties om een kijkje achter de schermen te nemen.