• in (dier)gezondheidszorg voorop!

in (dier)gezondheidszorg voorop!

in (dier)gezondheidszorg voorop!

In (dier)gezondheid voorop:
Voor u, uw huisdier én onze medewerkers!

25-02-2022
Naast de basismaatregelen die blijven gelden, vragen wij u onderstaande algemene en diergerelateerde voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.
Zo kunnen wij veilig ons werk doen en uw dieren blijven helpen.

algemene maatregelen voor al onze sectoren

In het kader van het coronavirus vragen wij u bij uw bezoek de huidige algemene coronamaatregelen volgens de actuele regels van het RIVM in acht te nemen. 

Daarnaast:

  • Vragen wij u op het afgesproken tijdstip naar de praktijk te komen (niet te vroeg), zodat er niet teveel mensen in de wachtkamer zitten te wachten.
  • Verzoeken wij  u om, nadat u zich aan de balie heeft aangemeld, plaats te nemen op de aangegeven zitplaatsen in de wachtkamer.
  • Kunt u ook buiten of in de auto wachten i.p.v. in de wachtkamer. U kunt zich dan aan de balie of telefonisch aanmelden, wij bellen u dan wanneer u aan de beurt bent.
  • U kunt eventuele bestellingen (medicijnen, voeding, antiparasitica ect.) telefonisch aan ons doorgeven, zodat wij dit voor u klaar kunnen zetten aan de balie, waardoor de wachttijd in de praktijk wordt verkort. Herhaalrecepten kunnen ook via onze website ingediend worden. Bij visites nemen wij het mee, anders zetten wij het alvast voor u klaar op de praktijk.

paarden

Naast de bovengenomende algemene maatregelen voor al onze sectoren:

  • voor afdeling paard is er ook de mogelijkheid om herhaalrecepten per app of via website te bestellen

landbouwhuisdieren

Naast de bovengenomende algemene maatregelen voor al onze sectoren: