• hondenontbijt voor 3FM Serious Request

hondenontbijt voor 3FM Serious Request

hondenontbijt voor 3FM Serious Request

De Graafschap Dierenartsen zet zich in voor Serious Request

Op zaterdag 22 december aanstaande organiseren wij op onze locatie in Didam (Lockhorststraat 10) tussen 08:30 - 10:00 uur een speciaal hondenontbijt. Voor slechts €5,- (meer mag natuurlijk ook) kunt u samen met uw hond hier aan deelnemen. Voedingsleveranciers Sanimed en Royal Canin stellen speciaal voor deze gelegenheid diverse voedingen beschikbaar. Voor de innerlijke mens wordt er een ontbijtje samengesteld door de Albert Heijn uit Didam.

Reanimatie in Nederland

Serious Request, wie kent het niet?! Dit jaar zet radiostation NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor drie thema's, waarvoor ze geld inzamelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. De Graafschap Dierenartsen heeft er voor gekozen om de actie 'reanimatie in Nederland' te steunen.

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan op een barre tocht door Nederland om op kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, de headquarters van de actie én de plek waar 3FM Serious Request begon in 2004. Zij lopen van plaats naar plaats met als doel; de georganiseerde acties te ondersteunen. De dj's maken 24 uur per dag live radio vanuit heel het land en zijn via livestreams online en op televisie te volgen. Op zaterdag 22 december trekt DJ-team Mark en Ramon tussen 09:00 en 15:00uur, o.a. door Didam.

Meer informatie over de serious request actie 2018 vindt u hier.

Didam

In Didam heeft De Graafschap Dierenartsen ook locatie aan de Lockhorststraat 10. U bent die ochtend tussen 08:30 en 10:00 uur van harte welkom met uw hond, om deel te nemen aan het hondenontbijt. U kunt zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op onze website.
DJ Mark en Ramon zijn ook uitgenodigd voor dit ontbijt.

 

 

 

extra acties

U kunt tegen een bedrag naar keuze, ook een afspraak maken bij één van onze assistentes op onze locaties voor:

  • nagels knippen van uw hond/kat/konijn
  • een gebitscheck van uw hond/kat
  • uw hond/kat te wegen en een body-conditie-score bepaling
  • een voedingsadvies voor uw hond/kat

Op al onze locaties vindt u een donatiepot, waarin u (hiervoor) een bijdrage naar keuze kunt doneren. Dit bedrag tellen we op bij de opbrengst van het hondenontbijt. 

verdubbelen opbrengst

De totale opbrengst die De Graafschap Dierenartsen ophaalt voor de actie 'reanimeren in Nederland', zal door ons verdubbeld worden. Helpt u ons mee om een mooie donatie te doen?!