hondenzwemmen 2022

hondenzwemmen 2022

Traditiegetrouw sluiten diverse zwembaden het zomerseizoen af met het jaarlijkse evenement 'hondenzwemmen'. Dit jaar stond een afvaardiging van het DGD team in Vorden en Ruurlo op het zwembad om alle bezoekers een goodiebag uit te delen met een leuke en lekkere inhoud voor hun trouwe viervoeter.

succes

In Vorden op 18 september was het weer alles behalve nazomers, maar de echte 'die hards' lieten zich daardoor niet uit het water slaan. Zo vaak krijg je niet de kans om je hond in een mooi zwembad te laten zwemmen. En zeg nou zelf, nat word je toch. Er werden hier zelfs hondenzwemdiploma's uitgedeeld. Een erg goede sfeer en ondanks het weer toch nog een mooie opkomst om tevreden op terug te kijken!

De zondag daarop, 25 september in Ruurlo waren we gezegend met een lekker zonnetje. Een meer dan geslaagde middag met rennende, spelende en zwemmende honden in alle formaten. Er waren zelf bezoekers zónder hond om het geheel te aanschouwen vanaf een bankje in de zon, kop koffie erbij, het perfecte zondagvermaak.

foto's

Hieronder een album met foto's van beide evenementen. Door onszelf gemaakt en door een echte fotograaf.
Mocht je het dit jaar gemist hebben en enthousiast zijn geworden, houd dan onze socials volgend jaar goed in de gaten.