• kortingsmiddagen tandheelkunde paard

kortingsmiddagen tandheelkunde paard

kortingsmiddagen tandheelkunde paard

Vanaf 1 maart 2023 krijgt u 10% korting op de gebitsbehandeling van uw paard op de praktijk.
Gedurende het leven verandert de kiezenrij van het paard. Deze ‘groeit’ en hoort gelijkmatig af te slijten. Helaas gaat deze groei en afslijting niet altijd gelijk, waardoor afwijkingen in het gebit kunnen ontstaan. Tijdens een jaarlijkse gebitscontrole kunnen problemen vroegtijdig herkend behandeld worden.

gezondheid

De gezondheid van het paard begint in de mond. Het is belangrijk dat de kiezen gelijkmatig met elkaar in contact komen. Hiermee wordt de maalfunctie bevorderd en de kiezen zo lang mogelijk behouden.  

rijcomfort

Afwijkingen zoals scherpe punten, haken of onbalans in de mond kunnen ervoor zorgen dat het paard het bit niet wil aannemen, verzet toont of een ongelijke aanleuning heeft. Deze rijtechnische problemen kunnen voorkomen en behandeld worden.

gebitscontrole en -behandeling

Een lichte verdoving is belangrijk om een gebitscontrole en -behandeling goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast zorgt dit voor ontspanning van het paard en het kaakgewricht waardoor de behandeling met verdoving comfortabeler is. Met behulp van onze uitgebreide uitrusting met o.a. elektrische vijlen kan het paardengebit nauwkeurig behandeld worden. Een goed functionerend gebit draagt bij aan de gezondheid en welzijn van het paard!

kortingsmiddagen gebitsbehandeling

Vanaf 1 maart 2023 krijgt u 10% korting op de gebitsbehandeling van uw paard op de praktijk.
Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bellen op 0575 - 587870 tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 8.00 u tot 9.00 u. Ook kunt u dan terecht voor vragen omtrent de gezondheid van uw paard, adviezen of voor het bestellen van medicijnen. Laat u liever uw paard op stal behandelen, dan komen wij ook graag bij u aan huis.