• locatie Didam sluit haar deuren

locatie Didam sluit haar deuren

locatie Didam sluit haar deuren

Na ruim 35 jaar gaan we onze locatie in Didam sluiten. De laatste dag dat er dieren behandeld kunnen worden in Didam zal vrijdag 25 maart 2022 zijn.

Bekende gezichten

Onze assistente Marianne, uw vaste gezicht achter de balie, gaat na meer dan 30 jaar trouwe dienst met pensioen. Natuurlijk kunt u nog steeds met uw huisdier terecht bij De Graafschap Dierenartsen, dit zal dan op de nevenlocaties Wehl of Doesburg zijn. Daar zult u dierenarts Bas Raemakers weer treffen, die zijn werkzaamheden vanaf 1 april op deze locaties voort zal zetten.

Locatie Doesburg

in diergezondheid voorop

De Graafschap Dierenartsen wil blijven groeien en ontwikkelen, zodat de dierenartsen maar ook assistenten zich steeds meer kunnen focussen op deeltaken om daar nog beter in te worden. Deze kennis wordt onderling met elkaar gedeeld zodat we samen beter zijn en hierdoor onze slogan ‘In diergezondheid voorop’ kunnen blijven waarmaken.

Om dit te blijven waarborgen zijn grotere locaties noodzakelijk waar men voor alle onderzoeken en operaties terecht kan. Om de patiënten uit Didam en omstreken goed te kunnen behandelen is de locatie in Wehl onlangs verbouwd en uitgebreid met een extra behandelkamer en centrale planningsfaciliteit.

locatie Wehl

We bedanken de klanten van de locatie in Didam voor al het vertrouwen en de fijne contacten en zien u graag terug op de locatie Wehl of Doesburg. Uiteraard bent u van harte welkom op één van onze overige locaties, meer informatie vindt u hier.