• Maand van de gebitscontrole

Maand van de gebitscontrole

Maand van de gebitscontrole

Ruim 70% van de honden en katten ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Dit wordt met name veroorzaakt door tandplak en tandsteen.

Naarmate honden en ook katten ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van tandvleesproblemen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, variërend van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs ontstekingen in belangrijke organen.

De maand februari is landelijk uitgeroepen tot de Maand van de Gebitscontrole. In deze maand wordt grootscheeps de aandacht gevestigd op preventie en verzorging van gebitsproblemen. Zie ook www.gebitscontrole.nl.

U kunt bij De Graafschap Dierenartsen tijdens de maanden februari en maart terecht voor:

  • Een gratis gebitscontrole. Waarbij wordt gekeken hoe het met het gebit van uw hond/kat is gesteld.
  • U krijgt 25% korting op alle gebitsverzorgende producten
  • Heeft uw huisdier tijdens de actieperiode een professionele gebitsbehandeling ondergaan? Dan ontvangt u een gratis 700gr verpakking van Hill’s T/D voeding.

Regelmatige gebitsverzorging is nodig om gebitsproblemen te voorkomen. Kom gerust langs op een van onze locaties voor een poetsinstructie. Nog veel meer informatie over gebitsverzorging en gebitsbehandeling vindt u op onze site.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een gebitscontrole belt u dan met onze speciale gezelschapsdierenlijn 0575-587888.