• Maand van de gezonde voeding

Maand van de gezonde voeding

Gezondheid kunnen we niet afdwingen, maar wel aan bijdragen. Ook aan de gezondheid van onze huisdieren. Onder meer door het geven van een verantwoorde voeding. en gezond gewicht komt tevens de levenskwaliteit van een huisdier ten goede.

Wilt u weten of uw huisdier overgewicht heeft? Of is uw huisdier te zwaar en lukt het niet om hem of haar af te laten vallen? Kom gerust langs op een van onze locaties, onze assistentes kunnen u helpen uw huisdier te begeleiden naar een gezond gewicht.

De Graafschap Dierenartsen biedt een uitgebreid assortiment onderhoudsvoedingen, maar ook therapeutische diëten ter ondersteuning bij medische aandoeningen. De voedingen zijn smakelijk, goed verteerbaar en constant van samenstelling. Bij aanschaf kunt u gebruik maken van de voedingsspaarkaart, waarmee u voor een gratis verpakking spaart. Nu de feestmaanden in zicht komen, ontvangt u op vertoon van de voedingspaarkaart in de voedingsmaanden december en januari tevens een presentje voor uw hond of kat!

Daarnaast zijn er in de maanden december en januari diverse voedingsaanbiedingen, dit varieert van kortingen tot gratis verpakkingen. Vraag er gerust naar bij de assistente aan de balie.

De Graafschap Dierenartsen wenst u en uw huisdier prettige feestdagen en een gezond 2014!