• Nieuwe locatie Zutphen Centrum per 30 maart 2020 geopend

Nieuwe locatie Zutphen Centrum per 30 maart 2020 geopend

Nieuwe locatie Zutphen Centrum per 30 maart 2020 geopend

Vanaf maandag 30 maart zijn de deuren van onze nieuwe locatie in Zutphen Centrum, aan de hoek Henri Dunantweg/Houtwal  geopend. Ons adres is Henri Dunantweg 2.

Wij heten u van harte welkom, tijdens onze (ruimere) openingstijden, op werkdagen tussen 9 en 17 uur.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om onze nieuwe vestiging in Zutphen Centrum, te realiseren. Deze nieuwe vestiging biedt meer mogelijkheden aangezien deze groter is dan onze oude vestiging in de Spittaalstraat.

meer mogelijkheden

Er zijn meer spreekkamers en in de nabije toekomst zullen er meer diagnostische mogelijkheden zijn, waardoor we er naar streven om u de volledige kliniekfaciliteiten te bieden. U kunt terecht voor eerstelijns zorg zoals vaccinatie, chippen, (laparoscopische) sterilisatie en castratie. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als urineonderzoek en faecesonderzoek behoren ook tot de mogelijkheden.

Bij de assistente kunt u terecht voor gratis advies en begeleiding, als puppy-groeibegeleiding, voedingsadvies en begeleiding bij gewichtsvermindering of gewichtscontrole van uw huisdier. 

Ook is het mogelijk om een consult af te spreken (bij onze daarvoor opgeleide assistentes) voor hondengedragstherapie, diabetesbegeleiding,  fysio- en/of artrose begeleiding.  

In de kliniek zijn diervriendelijke kleuren gebruikt en ook is de praktijk katvriendelijk ingericht. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, u kunt zelfs kosteloos voor de deur parkeren. En dat in het centrum van de Hanzestad Zutphen.

Locatie Leesten blijft intact

De oude locatie aan de Spittaalstraat komt daarmee te vervallen. Onze locatie in Zutphen-Leesten blijft onveranderd bestaand (dezelfde geleverde zorg en openingstijden als voorheen).

AFSPRAAK MAKEN

Om de wachttijden voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden kunt u voor een behandeling bij ons alleen terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust, van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur, voor het maken van een afspraak 0575-587888. In verband met de situatie omtrent het coronavirus in Nederland is voor de gehele praktijk de zorg aangepast. De actuele stand van zaken vindt u hier.
Heeft u 's nachts of in het weekend een spoedgeval? U kunt dan ook gewoon bellen naar 0575-587888.

team Zutphen centrum

Naast bekende zult u wellicht ook nieuwe gezichten tegenkomen. Het team dierenartsen gezelschapsdieren werkt nauw samen, zodat zij uw dier een optimale zorg kunnen verlenen. Onze paraveterinairen staan u graag bij met advies en daarnaast kunt u bij hen terecht voor diverse begeleidingsprogramma’s.

Graag tot ziens op onze nieuwe locatie in Zutphen Centrum.

locatie Zutphen Centrum in wording