• Op 1 juli openen wij ook onze deuren aan de Nieuweweg 64B te Doetinchem!

Op 1 juli openen wij ook onze deuren aan de Nieuweweg 64B te Doetinchem!

Op 1 juli is het zover, dan zet De Graafschap Dierenartsen de praktijk te Doetinchem voort op een nieuwe locatie. Afgelopen maanden is er met man en macht gewerkt om het pand aan de Nieuweweg 64B om te bouwen in een modern ingerichte dierenartspraktijk.

De locatie aan de Nieuweweg is van maandag tot en met vrijdag geopend van 14:00 – 17:00 uur. Tijdens deze openingstijden kunt u terecht voor het afhalen van diergeneesmiddelen en/of voeding. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor vragen en advies. Voor de behandeling van uw huisdier kunt u terecht op afspraak.

Dierenarts Ben Kuiper gaat met de overname van zijn praktijk nu officieel met pensioen. Hij neemt afscheid na meer dan 17 jaar gewerkt te hebben als dierenarts en richt zijn oude praktijk aan de Catsstraat 9 in als woonruimte. Wij wensen Ben Kuiper veel geluk in de toekomst en we zetten de praktijk in Doetinchem met evenveel bevlogenheid en zorg voort. Wél kunt u nog bij hem terecht voor homeopathie bij uw huisdier, hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken 0575-587888.

Dierenarts Harald Salomons, dierenarts Daphne Vermeulen en paraveterinair assistente Astrid Rensen staan voor u klaar in Doetinchem. De officiële opening van de nieuwe locatie vindt in de zomer plaats. De Graafschap Dierenartsen heet u van harte welkom om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Meer informatie hierover kunt u binnenkort teruglezen op onze website.

Heeft u misschien nog vragen over de verhuizing of een andere vraag? Neem gerust telefonisch contact met ons op 0575-587888.