• Prijswinnaars opendag Brummen en Velp

Prijswinnaars opendag Brummen en Velp

Op zaterdag 3 oktober is er een feestelijke open dag gehouden op onze nieuwe vestigingen in Brummen en Velp.

Dierfotografe Femke Kamphuis heeft alle dieren, die op deze dag de praktijk in Brummen en Velp bezochten op de foto gezet. De eigenaar van het dier op de foto met de meeste likes op Facebook heeft deze foto op canvas gewonnen. Alle overige gefotografeerde dieren hebben een fotoafdruk ontvangen. (Mocht u deze nog niet hebben opgehaald, meldt u zich dan even op de locatie Brummen of Velp).

Er stond op beide locaties een pot met brokken waar men een berekening op los kon laten om de hoeveelheid brokken in de pot te raden. Onder de inzendingen zijn prijzen verloot: een gratis zak voer, een protection box met daarin een ontworming en anti-vlo/teek spot-on en een gebitsverzorgingsset voor de hond of kat. De prijzen zijn inmiddels uitgedeeld, allen nogmaals van harte gefeliciteerd!

Ook werd er een demonstratie van de endoscoop gegeven. Men kon zelf de scoop in de hand nemen om lekker snoepjes uit de buik van een reuze hamster te halen.

In Velp was ook de trimster aanwezig. Zij gaf uitleg over de werkzaamheden in haar trimsalon, die in deze praktijk gevestigd is.

Al met al een geslaagde open dag in Brummen en Velp.