• The Big Run voor HULPHOND op 6 oktober in Herpen

The Big Run voor HULPHOND op 6 oktober in Herpen

The Big Run voor HULPHOND op 6 oktober in Herpen

Op zondag 6 oktober klinkt het startschot voor de tweede editie van The Big Run in Brabant. Iedereen kan meedoen aan dit hardloopevenement voor het goede doel, met of zonder hond.
Vanuit De Graafschap Dierenartsen zal er een dierenarts aanwezig zijn tijdens dit geweldige evenement. En...het De Graafschap Dierenartsen (DGD)-runningteam zal deelnemen. Dit allemaal om de opleiding en inzet van hulphonden te steunen.

De start- en finishlocatie is het opleidingscentrum van Hulphond Nederland in Herpen (NB). Deelnemers hebben de keuze uit vier runs: 2, 5, 10 en 21 kilometer. Inschrijven kan vanaf vandaag op www.thebigrun.nl.

 

De Graafschap Dierenartsen Runninteam

Wil je niet meelopen, maar wel mee willen helpen om het doel van het DGD-runningteam te behalen, dan kun je hier een donatie leveren.
Steun het DGD-runningteam, zodat ook de hulphonden vol gas kunnen (blijven) gaan. Alvast bedankt voor uw aanmoediging en support.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de hulphonden

De opbrengsten van The Big Run komen volledig ten goede aan het opleiden van meer hulphonden aangezien de organisatiekosten worden gedragen door de sponsors van Hulphond Nederland. Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. Met The Big Run wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

inschrijven

Het parcours van The Big Run voert op 6 oktober door Herpen en omgeving. Lopers die deelnemen aan de 21 kilometer run bijten om 11.00 uur de spits af. Om 12.30 uur start de laatste afstand, de Family Run van 2 kilometer. Honden in goede conditie en met een minimale leeftijd van 1,5 jaar kunnen samen met hun baasje deelnemen aan de runs van 2 en 5 kilometer.

Schrijf je hier in voor The Big Run