• vanaf 11 mei zijn al onze locaties weer geopend

vanaf 11 mei zijn al onze locaties weer geopend

vanaf 11 mei zijn al onze locaties weer geopend

Door de situatie rondom het coronavirus zijn een aantal van onze locaties tot maandag 11 mei gesloten.

Vanaf maandag 11 mei kunnen we gelukkig al onze deuren weer openen. Uiteraard hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen en hanteren wij de richtlijnen van het RIVM.

Download hier de algemene maatregelen

tot 11 mei

Locatie Brummen, Didam, Dieren en Hengelo zijn tot 11 mei volledig gesloten. Locatie Ruurlo is alleen 's morgens van 8.30 tot 12.00 uur geopend.

vanaf 11 mei

Vanaf 11 mei zijn alle locaties weer geopend.

Locatie Brummen is alleen 's middags van 13.00 - 18.00 uur geopend.

Locatie Ruurlo blijft tot nader bericht alleen 's morgens van 8.30 - 18.00 uur geopend.

Landbouwhuisdieren Locatie Steenderen  is weer geopend tussen 8.00 - 17.00 uur. Wilt u medicijnen ophalen, dan verzoeken wij u dit vooraf telefonisch/per mail/wwhatsapp/website te bestellen, zodat wij dit voor u op de daarvoor geplaatste tafel in de wachtkamer kunnen plaatsen. Gekoelde medicijnen kunt u aan de balie afhalen.  Wanneer u liever uw bestelling afhaalt uit het medicijnloket of op een andere locatie, dan kunt u dit aangeven bij u bestelling.

De Paardenkliniek is geopend, maar ook hier gelden corona maatregelen, die u terug vindt in ons Corona Blog.

Heeft u een vraag, bestelling of wilt u een afspraak maken?

Door de situatie in Nederland, wat betreft het corona virus, passen ook wij onze manier van werken aan. Doordat ook wij ons moeten houden aan een maximum aantal personen dat in een pand aanwezig mag zijn, kan het voorkomen dat u niet op korte termijn een afspraak kunt maken voor reguliere afspraken, zoals vaccinaties. Heeft u een ziek dier, dan kunt u altijd bij ons terecht. 
Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken. 

Mocht u medicatie, voeding, anti-parasitica nodig hebben, dan verzoeken wij u dit telefonisch te bestellen, zodat wij dit alvast voor u klaar kunnen leggen. De volledige informatie vindt u op het blog over het Coronavirus op onze website. Op onze social media kanalen Facebook en Instagram delen wij ook nieuwsberichten hieruit.