Hengelo

Midden in het centrum van Hengelo Gelderland vindt u één van de locaties van De Graafschap Dierenartsen. U kunt u op deze locatie in de Achterhoek terecht voor eerstelijns zorg zoals vaccinatie, chippen, sterilisatie/castratie. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als urineonderzoek en faecesonderzoek behoren tot de mogelijkheden. Bij de assistente kunt u terecht voor gratis begeleiding en advies, zoals puppybegeleiding en begeleiding overgewicht.

Afspraak maken

Om de wachttijden voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden kunt u terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust voor het maken van een afspraak 0575-587888.

Specialisaties

Dierenarts Harald Salomons heeft jarenlange ervaring op het gebied van tandheelkunde. Dierenarts Tanya de Bruin voert orthopedische ingrepen en artroscopische behandelingen uit. Voor deze behandelingen verwijzen wij u door naar onze hoofdlocatie te Vorden. Uiteraard kunt u voor de nacontroles gewoon op locatie Hengelo terecht.

Op locatie Hengelo kunt u tevens op afspraak terecht bij Miriam Kafoe voor gedragstherapie bij uw hond.

Team

Het team Hengelo bestaat uit: Dierenartsen Tanya de Bruin en Harald Salomons en paraveterinairen Nienke Gijsbers en Edith van Petersen.

Route naar Leliestraat 17, Hengelo