Hengelo

Midden in het centrum van Hengelo Gelderland vindt u één van de locaties van De Graafschap Dierenartsen. U kunt u op deze locatie in de Achterhoek terecht voor eerstelijns zorg zoals vaccinatie, chippen, sterilisatie/castratie. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als urineonderzoek en faecesonderzoek behoren tot de mogelijkheden. Bij de assistente kunt u terecht voor gratis begeleiding en advies, zoals puppybegeleiding en begeleiding overgewicht.

Afspraak maken

Om de wachttijden voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden kunt u terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust voor het maken van een afspraak 0575-587888.

Specialisaties

Dierenarts Harald Salomons heeft jarenlange ervaring op het gebied van tandheelkunde. Dierenarts Tanya de Bruin voert orthopedische ingrepen en artroscopische behandelingen uit. Voor deze behandelingen verwijzen wij u door naar onze hoofdlocatie te Vorden. Uiteraard kunt u voor de nacontroles gewoon op locatie Hengelo terecht.

Op locatie Hengelo kunt u tevens op afspraak terecht bij Miriam Kafoe voor gedragstherapie bij uw hond.

Team

Het team dierenartsen gezelschapsdieren werkt nauw samen, zodat zij uw dier een optimale zorg kunnen verlenen. Onze paraveterinairen staan u graag bij met advies en daarnaast kunt u bij hen terecht voor diverse begeleidingsprogramma’s.

Route naar Leliestraat 17, Hengelo