Ruurlo

Aan de Zuivelweg te Ruurlo vindt u een van de locaties van De Graafschap Dierenartsen. U kunt op deze locatie in de Achterhoek terecht voor eerstelijns zorg zoals vaccinatie, chippen, sterilisatie en/of castratie. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als, urineonderzoek en faecesonderzoek behoren tot de mogelijkheden. Bij de assistente kunt u terecht voor gratis begeleiding en advies, zoals puppybegeleiding en begeleiding overgewicht.

Afspraak maken

Om de wachttijden voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden kunt u terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust, van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur, voor het maken van een afspraak 0575-587888. 
Heeft u 's nachts of in het weekend een spoedgeval? Locatie Ruurlo valt onder regio Noord. U kunt dan dus ook gewoon bellen naar 0575-587888.

Specialisaties

Dierenarts Harald Salomons heeft jarenlange ervaring op het gebied van tandheelkunde. Dierenarts Tanya de Bruin orthopedische ingrepen en artroscopische behandelingen uit. Voor deze behandelingen verwijzen wij u door naar onze hoofdlocatie te Vorden. Uiteraard kunt u voor de nacontroles op locatie Ruurlo terecht.

Team

Het team dierenartsen gezelschapsdieren werkt nauw samen, zodat zij uw dier een optimale zorg kunnen verlenen. Onze paraveterinairen staan u graag bij met advies en daarnaast kunt u bij hen terecht voor diverse begeleidingsprogramma’s.

Route naar Zuivelweg 11, Ruurlo