Terug Ruurlo (wij gaan verhuizen per 3 mei 2021)

Vrijdag 30 april zijn wij gesloten ivm onze overhuizing naar onze nieuwe locatie in Ruurlo.

Locatie Ruurlo heeft geen middag openstelling meer i.v.m. Corona. Info informatie en de actuele situatie vindt u op het corona blog

Door de coronamaatregelen en het voorjaar, met de daarbij behorende verkoudheden, kan het zijn dat wij de bezetting op onze locaties niet altijd overal (optimaal) in kunnen vullen. Mochten wij daardoor genoodzaakt zijn openingstijden tijdelijk aan te passen, dan vindt u op deze pagina de actuele openingstijden voor deze locatie. Meer uitleg hierover vindt u hier.
Locatie Ruurlo is voorlopig alleen 's morgens geopend.

Wij volgen de actuele regels volgens het RIVM en KNMvD omtrent het coronavirus. U vindt deze informatie en de actuele situatie op het corona blog op onze website. Medicijnen, voeding en anti-parasitica graag vooraf telefonisch bestellen.

 • Openingstijden
  • Ma 8.30 - 12.00, 17.00 - 17.30 (middag gesloten, zie blog Coronavirus)
  • Di 8.30 - 12.00
  • Wo 8.30 - 12.00, 17.00 - 17.30 (middag gesloten, zie blog Coronavirus)
  • Do 8.30 - 12.00
  • Vr 8.30 - 12.00
  • Za Gesloten
  • Zo Gesloten
  Behandeling uitsluitend op afspraak.

Ruurlo

Tot en met 29 april vindt u aan de Zuivelweg te Ruurlo een van de locaties van De Graafschap Dierenartsen. U kunt op deze locatie in de Achterhoek terecht voor eerstelijns zorg zoals vaccinatie, chippen, sterilisatie en/of castratie. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als, urineonderzoek en faecesonderzoek behoren tot de mogelijkheden. Bij de assistente kunt u terecht voor gratis begeleiding en advies, zoals puppybegeleiding en begeleiding overgewicht.

 

Afspraak maken

Om de wachttijden voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden kunt u terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust, van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur, voor het maken van een afspraak 0575-587888. 
Heeft u 's nachts of in het weekend een spoedgeval? U kunt dan dus ook gewoon bellen naar 0575-587888.

Specialisaties

Dierenartsen Esther van den Brandt en Esther van Sprang hebben veel ervaring op het gebied van tandheelkunde. Dierenarts Tanya de Bruin voert orthopedische ingrepen en artroscopische behandelingen uit. Voor deze behandelingen verwijzen wij u door naar onze hoofdlocatie te Vorden. Uiteraard kunt u voor de nacontroles op locatie Ruurlo terecht.

Team

Het team dierenartsen gezelschapsdieren werkt nauw samen, zodat zij uw dier een optimale zorg kunnen verlenen. Onze paraveterinairen staan u graag bij met advies en daarnaast kunt u bij hen terecht voor diverse begeleidingsprogramma’s.

Route naar Zuivelweg 11, Ruurlo