Diabetes en dan?

Als bij uw huisdier diabetes geconstateerd wordt komt er veel op u af. De Graafschap Dierenartsen biedt eigenaren deskundige begeleiding aan rondom de behandeling van de diabetespatiënt, op meerdere locaties. Diabetes Consulentes Gonny, Manon, Jindra en Eline helpen met alles wat bij de behandeling komt kijken.

U kunt hierbij denken aan:

  • Het geven van achtergrondinformatie over de aandoening
  • Het leren geven van insuline injecties
  • Symptomen leren herkennen van lage en hoge bloedsuikergehaltes
  • Uitleggen waar u thuis op kunt letten
  • Leren zelf het bloedsuikergehalte van uw huisdier te meten
  • Het is mogelijk om uw huisdier een dag bij ons te laten. Gedurende de dag worden de bloedsuikerwaardes gemeten. Vervolgens wordt met behulp van een dagcurve gecontroleerd wat het effect van de insuline is.

Kortom, met al uw vragen rondom diabetes kunt u bij ons terecht. Denkt u dat uw huisdier suikerziekte zou kunnen hebben of wilt u meer weten over de behandeling van uw huisdier, neem gerust telefonisch contact met ons op. 

Meer informatie over suikerziekte bij de hond of kat.

onze diabetes consulenten

Gonny

Gonny is werkzaam op onze hoofdlocatie in Vorden als paraveterinair dierenartsassistente. Naast haar functie als operatieassistent, is zij ook opgeleid tot diabetesconsulent.

 

 

Manon

Manon is werkzaam op onze vestigingen in Ruurlo, Vorden en Zutphen Centrum  als paraveterinair dierenartsassistente en is ook opgeleid tot diabetesconsultent.

 

 

Jindra

Jindra is werkzaam op onze vestigingen in Wehl als paraverinair dierenartsassistente en is één van onze opgeleide diabetesconsulenten.

 

 

 

Eline is werkzaam op onze vestigingen in Doesburg als paraverinair dierenartsassistente en is één van onze opgeleide diabetesconsulenten.