Eerbeek

De praktijk op de Veluwe heeft ruime openingsuren voor het afhalen van voeding en/of medicijnen. De assistentes helpen u graag met het geven van adviezen omtrent de verzorging van uw dier en kunnen u begeleiden tijdens bijvoorbeeld de puppybegeleiding en begeleiding overgewicht.

U kunt uiteraard terecht voor eerstelijnszorg zoals vaccineren, chippen, sterilisatie en/of castratie van uw dier. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als urineonderzoek, bloedonderzoek (chemie) en faecesonderzoek behoren tot de mogelijkheden. Tevens is röntgenapparatuur en een bloeddrukmeter aanwezig.

Afspraak maken

Om de wachttijden voor u en uw dier zo kort mogelijk te houden kunt u terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust voor het maken van een afspraak 0313-652762 of 0575-587888

Specialisaties

Locatie Eerbeek biedt ook meer gespecialiseerde zorg. Bij dierenarts Sandra de Weert kunt u terecht voor endoscopische sterilisatie en castratie van uw hond of kat. Daarnaast beschikt de locatie over gasanesthesie waardoor u ook terecht kunt voor ‘grotere’ operaties.

Team

Het team Eerbeek bestaat uit dierenartsen Karin de Ruijter en Sandra de Weert. De paraveterinaire assistentes op deze locatie zijn: Martine Bramer, Wilma Geerligs, Friedewien Koller en Anita Kramers.

Route naar Coldenhovenseweg 46A, Eerbeek