• Landbouwhuisdieren
Submenu

Landbouwhuisdieren

Met een team van geborgde rundveedierenartsen en geborgde varkensdierenartsen kan De Graafschap Dierenartsen u een optimale diergeneeskundige zorg bieden voor uw bedrijf en voor het individuele dier. U krijgt die zorg mede doordat wij, met iedere dierenarts een eigen aandachtsgebied, elkaar goed aanvullen. Daarnaast blijven wij via diverse nascholingsprogramma’s op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Wij spelen in op de huidige ontwikkelingen zoals de verschuiving van curatieve gezondheidszorg naar preventieve gezondheidszorg en het tegengaan van antibioticaresistentie.

Medicijnen bestellen voor herkauwers en hobbyvarkens

Via de bestelformulieren op onze website kunt u als klant van ons eenvoudig digitaal medicijnen bestellen voor herkauwers én hobbyvarkens, waarbij u kunt aangeven op welke locatie u deze wilt ophalen. Tijdens bedrijfsbezoeken en visites kunnen uiteraard gewoon medicijnen worden meegenomen, mits u deze tijdig besteld.
Medicijnbestellingen voor afhalen op één van onze locaties, dienen op werkdagen vóór 11:30uur te worden doorgegeven. U kunt uw bestelling dan vanaf 18:00 uur op de aangegeven locatie ophalen.
Heeft u in het weekeind medicijnen nodig, dan graag tussen 08:00 en 09:00 uur telefonisch bestellen.

Onze dierenartsen staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u te woord te staan tijdens het telefonisch spreekuur van 8.00 tot 9.00 uur. Voor spoedgevallen is er uiteraard 24 uur per dag - 7 dagen per week een dierenarts beschikbaar.

bedrijfsmatig houden van varkens

Voor bedrijfsmatig gehouden varkens is deze procedure per 1 oktober 2022 aangepast, klik hier.

een kijkje op de landbouwdierenpraktijk in Steenderen