Terug Zutphen Leesten

Door de coronamaatregelen en het voorjaar, met de daarbij behorende verkoudheden, kan het zijn dat wij de bezetting op onze locaties niet altijd overal (optimaal) in kunnen vullen. Mochten wij daardoor genoodzaakt zijn openingstijden tijdelijk aan te passen, dan vindt u op deze pagina de actuele openingstijden voor deze locatie. Meer uitleg hierover vindt u hier.

Wij volgen de actuele regels volgens het RIVM en KNMvD omtrent het coronavirus. U vindt deze informatie en de actuele situatie op het corona blog op onze website. Medicijnen, voeding en anti-parasitica graag vooraf telefonisch bestellen.

 • Openingstijden
  • Ma 13.30 - 18.00
  • Di 13.30 - 18.00
  • Wo 13.30 - 18.00
  • Do 13.30 - 18.00
  • Vr 13.30 - 18.00
  • Za Gesloten
  • Zo Gesloten
  Behandeling uitsluitend op afspraak.

Zutphen Leesten

U kunt op locatie Zutphen Leesten dagelijks terecht voor eerstelijns zorg zoals vaccinatie, chippen, sterilisatie en castratie. Eenvoudige laboratoriumonderzoeken als urineonderzoek en faecesonderzoek behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast beschikt de locatie over gasanesthesie waardoor ‘grotere’ operaties in overleg mogelijk zijn.Bij de assistente kunt u terecht voor gratis begeleiding en advies, zoals puppybegeleiding en begeleiding overgewicht.

Afspraak maken

Om de wachttijden voor u en uw huisdier zo kort mogelijk te houden kunt u terecht op afspraak. Vermoedt u dat uw huisdier iets mankeert? Bel gerust, van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur, voor het maken van een afspraak 0575-587888. 
Heeft u 's nachts of in het weekend een spoedgeval? U kunt dan dus ook gewoon bellen naar 0575-587888.

Specialisaties

Op locatie Leesten kunt u op afspraak terecht bij onze paraveterinair en kynologisch gedragstherapeut Edith Voortman. Voor meer informatie zie gedragstherapie LEF.

Team

Het team dierenartsen gezelschapsdieren werkt nauw samen, zodat zij uw dier een optimale zorg kunnen verlenen. Onze paraveterinairen staan u graag bij met advies en daarnaast kunt u bij hen terecht voor diverse begeleidingsprogramma’s.

Route naar Rudolf Steinerlaan 141, Zutphen