Submenu

team paard

Het ‘Team Paard’ bestaat uit de vijf erkende paardendierenartsen: Anneloes Herbold, Anne-Marie Sas, Emma Spaan, Sandra Derks en Schelto Jonker.
Samen met de toegewijde assistenten: Bram, Emma, Eveline, Gerwil en Marijn staan wij dagelijks voor u en uw paard, pony en/of ezel klaar.

Binnen de paardengeneeskunde heeft elke collega zijn of haar specifieke aandachtsveld, waardoor wij elkaar, waar nodig, kunnen aanvullen en u in alle disciplines van de eerste- en tweedelijns paardengeneeskunde van dienst kunnen zijn.

Binnen ons team zijn een gecertificeerde paardentandarts en voedingsconsulent aanwezig. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. Ook de samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig maakt dat u ook voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation. Met doorverwijsklinieken voor nog meer gespecialiseerde zorg onderhouden wij uitstekende contacten.