Krijgt uw hond of kat wel de juiste voeding?

Wie een hond of kat heeft komt voor de keuze: wat geef ik mijn huisdier te eten? Een uitgebalanceerde, complete voeding natuurlijk. Maar hoe zorgen we hiervoor?

uitgebalanceerde, complete voeding

Elke levensfase heeft een andere behoefte en elk dier is anders. En, hoe zit dat bijvoorbeeld met vers vlees voeding? Kun je dit zelf samenstellen? Of als je huisdier moet afvallen, kun je hem of haar dan gewoon een handje minder geven? Een tekort of overschot van bepaalde voedingsstoffen ligt dan op de loer.

Bij sommige aandoeningen is het nodig om een dieetvoeding te geven. Voorbeelden hiervan zijn dieren met allergieën, blaasgruis, maagdarmproblemen of nieraandoeningen. Ook hier liggen uitdagingen in het voorkomen van een tekort of overschot maar ook in bijvoorbeeld smakelijkheid.

Voedingsconsulenten

Onze voedingsconsulenten hebben de kennis in huis om u te helpen bij het vinden van een geschikte voeding voor uw huisdier. Daarnaast kunnen ze uw huisdier begeleiden in een afvaltraject, de sleutel tot succes.

Feedwise: voedingsadvies op maat

Soms is het nodig om een voeding verder te analyseren. Bijvoorbeeld als we een tekort of overschot vermoeden. Of als de problematiek van een aandoening complex is. Maar ook als u graag wilt weten wat u uw huisdier voert.

Daarvoor maken onze voedingsconsulenten gebruik van het programma Feedwise. Dit is een uniek, online rekenplatform voor voedingsadvies op maat. Voor u betekent dit dat wij nog meer maatwerk kunnen leveren voor uw pup, kitten, volwassen of senior hond of kat.