• Paard
Submenu

Edele viervoeter

In onze paardenkliniek aan de Schimmeldijk in Vorden staat de zorg voor uw paard centraal. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en kan u en uw paard in alle disciplines van de eerste- en tweedelijns paardengeneeskunde van dienst zijn.

het team

Het team bestaat uit de vijf erkende paardendierenartsen: Anneloes Herbold, Anne-Marie Sas, Emma Spaan, Sandra Derks en Schelto Jonker. 
Samen met de toegewijde assistenten: Bram, Emma, Eveline, Gerwil en Marijn vormen zij,  Team Paard' en staan dagelijks voor u en uw paard(en), pony('s) en/of ezel('s) klaar.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. Ook de samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig maakt dat u ook voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation.

Binnen de paardengeneeskunde heeft elke collega zijn of haar specifieke aandachtsveld, waardoor wij elkaar, waar nodig, kunnen aanvullen en ondersteunen. Met doorverwijsklinieken voor nog meer gespecialiseerde zorg onderhouden wij uitstekende contacten.

Onze kliniek aan de Schimmeldijk is een goed geoutilleerde kliniek en voorzien van alle faciliteiten om uw paard goed en veilig te kunnen onderzoeken en behandelen.

openingstijden en bereikbaarheid

De Paardenkliniek Vorden is van maandag t/m vrijdag van 8.00  tot 17.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar. Tijdens openingstijden kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak aan de kliniek of bij u aan huis, of voor het bestellen van medicijnen. Medicijnen kunt u ook bestellen op ons Whatsapp nummer of per mail paard@dgdierenartsen.nl.

Heeft u vragen omtrent de gezondheid van uw paard, pony en/of ezel en wilt u hierover een dierenarts spreken, dan kunt u hiervoor terecht tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 8.00 u tot 9.00 uur. Het telefoonnummer voor de afdeling paard is 0575-587870. 

Voor dringende, spoedeisende veterinaire hulp kunt u 24 uur per dag via ons telefoonnummer 0575-587870 een paardendierenarts bereiken. Na openingstijden wordt u dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende paardendierenarts, die aan uw paard zorg op maat kan leveren.

een kijkje achter de schermen bij de paardenkliniek in Vorden