• Paard
Submenu

Edele viervoeter

In onze speciaal hiervoor ingerichte paardenkliniek aan de Schimmeldijk 1 in Vorden staat de zorg voor uw paard centraal. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staat dagelijks voor u en uw paard klaar.

het team

Het team bestaat uit de acht erkende paardendierenartsen: Anneloes Herbold, Anne-Marie Sas, Jeroen Smak, Muriël Paauwe, Sandra Derks, Schelto Jonker en voortplantingsspecialist Karin Hendriks. Samen met  de vijf bevlogen paardenassistenten: Anouk, Bram, Eva, Eveline, Gerwil en Marijn vormen zij  'team paard', dat dagelijks met toewijding voor u en uw paard(en) klaar staat.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. De samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig en Europees erkend voortplantingsspecialist Karin Hendriks maakt dat u ook voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation.

 

Onze kliniek aan de Schimmeldijk is een goed geoutilleerde kliniek en voorzien van alle faciliteiten om uw paard goed en veilig te kunnen onderzoeken en behandelen.

Vanuit onze kliniek bedienen wij klanten in de Achterhoek tot op de Veluwe en omstreken. Het praktijkgebied is met de komst van dierenarts Karin Hendriks verder uitgebreid richting Dieren en de Posbank.

Binnen de paardengeneeskunde heeft elke collega zijn of haar specifieke aandachtsveld, waardoor wij elkaar, waar nodig, kunnen aanvullen en ondersteunen. Met doorverwijsklinieken voor nog meer gespecialiseerde zorg onderhouden wij uitstekende contacten.

Tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 8.00 u tot 9.00 u, kunt u terecht voor vragen omtrent de gezondheid van uw paard, adviezen, het maken van een afspraak aan de kliniek of bij u aan huis, of voor het bestellen van medicijnen. Het telefoonnummer voor de afdeling paard is 0575-587870.

Vanzelfsprekend kunt u 24 uur per dag via dit nummer een paardendierenarts bereiken, voor dringende veterinaire hulp. U wordt dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende paardendierenarts, die aan uw paard zorg op maat kan leveren.