• Paard
Submenu

Edele viervoeter

In onze speciaal hiervoor ingerichte paardenkliniek aan de Schimmeldijk 1 in Vorden staat de zorg voor uw paard centraal. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staat dagelijks voor u en uw paard klaar.

het team

Het team bestaat uit de zeven erkende paardendierenartsen: Anneloes Herbold, Anne-Marie Sas, Emma Spaan, Jeroen Smak, Karin Hendriks, Sandra Derks en Schelto Jonker. 
Samen met de vijf bevlogen paardenassistenten: Bram, Emma, Eveline, Gerwil en Marijn vormen zij  'team paard', dat dagelijks met toewijding voor u en uw paard(en) klaar staat.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. De samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig en Europees erkend voortplantingsspecialist Karin Hendriks maakt dat u ook voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation.

Binnen de paardengeneeskunde heeft elke collega zijn of haar specifieke aandachtsveld, waardoor wij elkaar, waar nodig, kunnen aanvullen en ondersteunen. Met doorverwijsklinieken voor nog meer gespecialiseerde zorg onderhouden wij uitstekende contacten.

Onze kliniek aan de Schimmeldijk is een goed geoutilleerde kliniek en voorzien van alle faciliteiten om uw paard goed en veilig te kunnen onderzoeken en behandelen.

openingstijden en bereikbaarheid

De paardenkliniek Vorden is van maandag t/m vrijdag van 8.00  tot 17.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar. Tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 8.00 u tot 9.00 u, kunt u terecht voor vragen omtrent de gezondheid van uw paard, adviezen, het maken van een afspraak aan de kliniek of bij u aan huis, of voor het bestellen van medicijnen. Het telefoonnummer voor de afdeling paard is 0575-587870. 

Vanzelfsprekend kunt u 24 uur per dag via dit nummer een paardendierenarts bereiken, voor dringende, spoedeisende veterinaire hulp. Na openingstijden wordt u dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende paardendierenarts, die aan uw paard zorg op maat kan leveren.

een kijkje achter de schermen bij de paardenkliniek in Vorden