Terug paardenkliniek Vorden

De afwijking in openingstijden tijdens de feestdagen leest u hier​​​​​​​.

Medicijnbestelling of mest inleveren voor onderzoek (meer dan 10 monsters in 1 keer), graag vooraf bestellen/doorgeven: telefonisch / WhatsApp / paard@dgdierenartsen.nl.

 • Openingstijden
  • Ma 8.00 - 17.00
  • Di 8.00 - 17.00
  • Wo 8.00 - 17.00
  • Do 8.00 - 17.00
  • Vr 8.00 - 17.00
  • Za Gesloten
  • Zo Gesloten
  Behandeling uitsluitend op afspraak.
 • 0575-587870
 • Schimmeldijk 1, 7251 MX Vorden

Paardenkliniek Vorden

In onze Paardenkliniek aan de Schimmeldijk in Vorden staat de zorg voor uw paard centraal. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en kan u en uw paard/pony/ezel in alle disciplines van de eerste- en tweedelijns paardengeneeskunde van dienst zijn. Het team bestaat uit de zes erkende paardendierenartsen: Anneloes Herbold, Anne-Marie Sas, Emma Spaan, Jeroen Smak, Sandra Derks en Schelto Jonker. Samen met de toegewijde assistenten staan zij dagelijks (24/7) voor u en uw paard/pony/ezel klaar. 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. Ook de samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig maakt dat u voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation.

Spoeddienst

Paardenkliniek De Graafschap Dierenartsen verzorgt spoeddiensten 24/7 door erkende paardendierenartsen. Ook niet-klanten kunnen bij ons terecht voor aan-huis behandeling indien ze in onze regio vallen of als ze naar de kliniek in Vorden komen.
Niet-klanten dienen er wel rekening mee te houden dat er tijdens de spoed een instaptarief gerekend zal worden om de extra administratieve kosten te dekken.

Telefonisch spreekuur

Van maandag t/m vrijdag is er telefonisch spreekuur van 8.00 tot 9.00 uur.
U kunt dan bellen naar 0575-587870

Fertiliteitsspreekuur (april tot september)

Paardenkliniek De Graafschap Dierenartsen is naast een goed uitgeruste eerste- en tweedelijns paardenpraktijk, ook een gecertificeerd inseminatiestation. Er is gedurende het seizoen (april tot september)  elke dag, een fertiliteitbegeleidingsspreekuur op afspraak, van 8:30 tot 9:00 uur. Van maandag t/m vrijdag is dit ook van 16:30 tot 17:00 uur mogelijk.
Erkend paardendierenarts Jeroen Smak verzorgt de fertiliteitbegeleiding en het drachtigheidsonderzoek. 

Bestellen medicatie en producten

Voor bestellingen kunt u bellen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0575-587870.

Patiëntgegevens bij doorverwijzingen

Graag ontvangen wij voorafgaand aan de afspraak een doorverwijsbrief van uw eigen dierenarts met de patiëntenkaart van uw paard. Deze kunt u (laten) mailen naar doorverwijzing@dgdierenartsen.nl 
Wij zorgen dat alle gegevens omtrent de afspraak weer gecommuniceerd worden naar uw eigen dierenarts.

een kijkje achter de schermen

Virtuele rondleiding praktijk Vorden

Wij nodigen u voor een virtuele rondleiding in en om onze praktijk. U kunt deze tour vanaf diverse plekken starten:

Route naar Schimmeldijk 1, Vorden