Terug paardenkliniek Vorden

Door de coronamaatregelen en het voorjaar, met de daarbij behorende verkoudheden, kan het zijn dat wij de bezetting op onze locaties niet altijd overal (optimaal) in kunnen vullen. Mochten wij daardoor genoodzaakt zijn openingstijden tijdelijk aan te passen, dan vindt u op deze pagina de actuele openingstijden voor deze locatie. Meer uitleg hierover vindt u hier.

Wij volgen de actuele regels volgens het RIVM en KNMvD omtrent het coronavirus. U vindt deze informatie en de actuele situatie op het corona blog op onze website. Medicijnbestelling of mest inleveren voor onderzoek: graag vooraf bestellen/doorgeven: telefonisch / WhatsApp / paard@dgdierenartsen.nl.

 • Openingstijden
  • Ma 8.00 - 17.00
  • Di 8.00 - 17.00
  • Wo 8.00 - 17.00
  • Do 8.00 - 17.00
  • Vr 8.00 - 17.00
  • Za Gesloten
  • Zo Gesloten
  Behandeling uitsluitend op afspraak.
 • 0575-587870
 • Schimmeldijk 1, 7251 MX Vorden

Paardenkliniek Vorden

In onze speciaal hiervoor ingerichte paardenkliniek aan de Schimmeldijk 1 in Vorden staat de zorg voor uw paard centraal. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staat dagelijks voor u en uw paard klaar. Het team bestaat uit de vijf erkende paardendierenartsen: Jeroen Smak, Schelto Jonker, Anne-Marie Sas, Linda Max en voortplantingsspecialist Karin Hendriks.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. De samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig en Europees erkend voortplantingsspecialist Karin Hendriks maakt dat u ook voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation.

Telefonisch spreekuur

Van maandag t/m vrijdag is er telefonisch spreekuur van 8.00 tot 9.00 uur.
U kunt dan bellen naar 0575-587870

Fertiliteitsspreekuur (april tot september)

Paardenkliniek De Graafschap Dierenartsen is naast een goed uitgeruste eerste- en tweedelijns paardenpraktijk, ook een gecertificeerd inseminatiestation. Er is gedurende het seizoen (april tot september)  elke dag, een fertiliteitbegeleidingsspreekuur op afspraak, van 8:30 tot 9:00 uur. Van maandag t/m vrijdag is dit ook van 16:30 tot 17:00 uur mogelijk.
Europees voortplantingsspecialist Karin Hendriks en erkend paardendierenarts Jeroen Smak verzorgen de fertiliteitbegeleiding en het drachtigheidsonderzoek. 

Bestellen medicatie en producten

Voor bestellingen kunt u bellen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0575-587870.

Patiëntgegevens bij doorverwijzingen

Graag ontvangen wij voorafgaand aan de afspraak een doorverwijsbrief van uw eigen dierenarts met de patiëntenkaart van uw paard. Deze kunt u (laten) mailen naar doorverwijzing@dgdierenartsen.nl 
Wij zorgen dat alle gegevens omtrent de afspraak weer gecommuniceerd worden naar uw eigen dierenarts.

Virtuele rondleiding praktijk Vorden

Wij nodigen u voor een virtuele rondleiding in en om onze praktijk. U kunt deze tour vanaf diverse plekken starten:

Route naar Schimmeldijk 1, Vorden