Terug paardenkliniek Vorden

Medicijnbestelling of mest inleveren voor onderzoek, graag vooraf bestellen/doorgeven: telefonisch / WhatsApp / paard@dgdierenartsen.nl.

 • Openingstijden
  • Ma 8.00 - 17.00
  • Di 8.00 - 17.00
  • Wo 8.00 - 17.00
  • Do 8.00 - 17.00
  • Vr 8.00 - 17.00
  • Za Gesloten
  • Zo Gesloten
  Behandeling uitsluitend op afspraak.
 • 0575-587870
 • Schimmeldijk 1, 7251 MX Vorden

Paardenkliniek Vorden

In onze speciaal hiervoor ingerichte paardenkliniek aan de Schimmeldijk 1 in Vorden staat de zorg voor uw paard centraal. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en staat dagelijks voor u en uw paard klaar. Het team bestaat uit de zeven erkende paardendierenartsen: Anneloes Herbold, Anne-Marie Sas, Emma Spaan, Jeroen Smak, Karin Hendriks, Sandra Derks en Schelto Jonker.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, werken we onder andere samen met osteopaat/fysiotherapeut Marielle Kamphorst en een orthopedisch hoefsmid. De samenwerking met oogspecialiste Christiane Görig en Europees erkend voortplantingsspecialist Karin Hendriks maakt dat u ook voor verschillende specialistische behandelingen bij ons aan het goede adres bent. Daarnaast zijn wij een erkend inseminatiestation.

Spoeddienst

Paardenkliniek De Graafschap Dierenartsen verzorgt spoeddiensten 24/7 door erkende paardendierenartsen. Ook niet-klanten kunnen bij ons terecht voor aan-huis behandeling indien ze in onze regio vallen of als ze naar de kliniek in Vorden komen.
Niet-klanten dienen er wel rekening mee te houden dat er tijdens de spoed een instaptarief gerekend zal worden om de extra administratieve kosten te dekken.

Telefonisch spreekuur

Van maandag t/m vrijdag is er telefonisch spreekuur van 8.00 tot 9.00 uur.
U kunt dan bellen naar 0575-587870

Fertiliteitsspreekuur (april tot september)

Paardenkliniek De Graafschap Dierenartsen is naast een goed uitgeruste eerste- en tweedelijns paardenpraktijk, ook een gecertificeerd inseminatiestation. Er is gedurende het seizoen (april tot september)  elke dag, een fertiliteitbegeleidingsspreekuur op afspraak, van 8:30 tot 9:00 uur. Van maandag t/m vrijdag is dit ook van 16:30 tot 17:00 uur mogelijk.
Europees voortplantingsspecialist Karin Hendriks en erkend paardendierenarts Jeroen Smak verzorgen de fertiliteitbegeleiding en het drachtigheidsonderzoek. 

Bestellen medicatie en producten

Voor bestellingen kunt u bellen van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.
Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0575-587870.

Patiëntgegevens bij doorverwijzingen

Graag ontvangen wij voorafgaand aan de afspraak een doorverwijsbrief van uw eigen dierenarts met de patiëntenkaart van uw paard. Deze kunt u (laten) mailen naar doorverwijzing@dgdierenartsen.nl 
Wij zorgen dat alle gegevens omtrent de afspraak weer gecommuniceerd worden naar uw eigen dierenarts.

een kijkje achter de schermen

Virtuele rondleiding praktijk Vorden

Wij nodigen u voor een virtuele rondleiding in en om onze praktijk. U kunt deze tour vanaf diverse plekken starten:

Route naar Schimmeldijk 1, Vorden