• Friedewien in memoriam

Friedewien in memoriam

Friedewien in memoriam

Twee weken geleden bereikte ons het ongelooflijk verdrietige bericht, dat onze lieve collega Friedewien, werkzaam op locatie Eerbeek, plotseling is overleden. 

Zodra je de praktijk in Eerbeek binnen komt, is de invloed van Friedewien direct zichtbaar. Met haar schilderijen en de inrichting van de vitrinekast gaf ze de praktijk een persoonlijke tint. En haar kerstversiering oogstte heel veel bewondering.

Friedewien kende (bijna) alle klanten en nam alle tijd voor hen en hun dieren.

Door haar inzet tijdens de puppyconsulten, zijn heel veel puppy’s en bange honden uitgegroeid tot vrolijke honden en komen ze zonder angst de spreekkamer in, want Friedewien was ons koekiemonster. Maar ook bereikten vele dieren met overgewicht, dankzij de goede begeleiding van Friedewien weer hun streefgewicht.

Friedewien was in haar vrije tijd ook vaak op de praktijk in Eerbeek te vinden, wanneer er bepaalde operaties stonden gepland, waar ze graag een handje bij hielp. Ook was ze  in de spoeddienst van de Eerbeekse dierenartsen altijd oproepbaar voor operaties aldaar. Het liefst kwam ze voor keizersneden, zelfs op kerstavond samen met haar man Arjan.

Friedewien hield enorm van gezelligheid. Op woensdag tussen de middag moest ze door collega Wilma met enige regelmaat, na uitgebreid kletsen en thee drinken naar huis gestuurd worden. Deze en nog heel veel andere leuke voorvallen uit onze langdurige samenwerking blijven in onze herinnering.  We missen haar ontzettend.

Ook via deze weg wensen wij haar man Arjan, hond Fiep, familie en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Lieve, vrolijke, humoristische Friedewien, je zit voor altijd in ons hart.