Wij gaan fuseren !

Wij gaan fuseren !

Per 1 januari 2017 zijn wij gefuseerd met het ‘DGC ’t Wijdseland’. Wij gaan samen verder onder de naam ‘De Graafschap Dierenartsen’.

Behalve dat er meer locaties zullen zijn waar zij terecht kunnen met hun huisdier zal er voor de gezelschapsdieren klanten niet veel veranderen.

De afdeling voor landbouwhuisdieren zal binnenkort een nieuwe locatie krijgen. Deze verhuist medio februari 2017 van onze locatie in Vorden naar de J.F. Oltmansstraat 3a in Steenderen. Hier is de verbouwing in volle gang. Om deze locatie geschikt te maken als landbouwhuisdierenlocatie, wordt er een grote apotheek en een goed geoutilleerd laboratorium voor bloed-, melk-, urine- en faecesonderzoek gerealiseerd.

Doordat onze locatie in Vorden alle faciliteiten heeft voor het behandelen van paarden (operatiekamer, röntgenmogelijkheden, stalling en weidegang), zal dit de hoofdlocatie voor onze paardenafdeling blijven.

Alle telefoonnummers blijven hetzelfde. Ook na de fusie, zullen we er naar streven dat u gewoon een afspraak kunt blijven maken bij de dierenarts of dierenartsassistente zoals u gewend bent. Voor de gezelschapsdierenartsen geldt dat zij op hun vaste locaties afspraken zullen blijven doen. Het kan echter voorkomen dat er, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie, een andere dierenarts op de locatie zal zijn of bij u aan huis komt.

Heeft u nog vragen over de fusie, neem dan gerust contact met ons op.