• ontwikkelingen gezelschapsdierenzorg

ontwikkelingen gezelschapsdierenzorg

ontwikkelingen gezelschapsdierenzorg

toegenomen vraag naar veterinaire zorg en tekort aan personeel

Op dit moment is er – net zoals in andere sectoren – sprake van een landelijk tekort aan personeel in de diergeneeskundige zorg. Tegelijkertijd is de vraag naar hoogwaardige veterinaire zorg de laatste jaren alleen maar toegenomen. Om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen en een gezond werkklimaat voor onze medewerkers te behouden, zullen er komend jaar een aantal aanpassingen doorgevoerd worden in onze praktijk.

Locatie Brummen en Eerbeek verhuizen

De locaties Brummen en Eerbeek zullen samengevoegd worden en verhuizen naar een nieuwe locatie in Eerbeek.
Vanaf 30 januari 2023 bent u van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Loubergweg 3 te Eerbeek. De locatie is groter dan de huidige locaties, zodat meerdere dierenartsen en paraveterinairen samen klaarstaan voor uw huisdier. Het wordt een volledig uitgeruste dierenartsenpraktijk waar een uitgebreid scala aan diagnostiek en behandelingen mogelijk zal zijn.
De locatie Brummen zal per 1 januari 2023 sluiten in verband met de verhuizing naar het nieuwe pand. Tijdens de verhuizing en inrichten van de nieuwe praktijk, zal de huidige locatie in Eerbeek aan de Coldenhovenseweg wél open blijven: u kunt dus tijdens de verhuizing gewoon bij ons terecht.

Locatie Dieren gaat sluiten

Helaas is het afgelopen jaar gebleken dat door een tekort aan personeel, het onvoldoende mogelijk was deze locatie open te stellen.
De locatie zal daarom sluiten per 1 januari 2023.
U kunt als klant natuurlijk nog steeds terecht bij De Graafschap Dierenartsen, bijvoorbeeld op de locaties Eerbeek, Doesburg en Velp. Indien u een afspraak wenst bij uw vaste dierenarts of dierenartsassistente kunt u dit uiteraard aangeven per telefoon, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij het maken van de afspraak.

zaterdag Locatie Doesburg

Op onze locatie in Doesburg zal per 1 januari 2023 de openstelling op zaterdag komen te vervallen.
Om u te kunnen blijven voorzien van spoedzorg in het weekend wordt deze zorg gecentreerd op onze hoofdlocatie in Vorden (Schimmeldijk 1).
Hier kunt u in het weekend dagelijks terecht van 8.00-22.00 uur voor spoedzorg.

kwaliteit van zorg waarborgen

Wij gaan er vanuit hiermee te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de veterinaire sector. Echter, de verwachting is dat het tekort aan dierenartsen niet op korte termijn opgelost zal zijn. Mogelijk zal dit in de toekomst leiden tot oplopende wachttijden voor niet-spoedeisende zorg. Daarnaast zal het niet altijd vanzelfsprekend zijn dat u altijd op korte termijn bij uw vaste dierenarts terecht kunt en zal specialistische zorg niet te allen tijde beschikbaar zijn.
Wij hopen op uw begrip hiervoor.
We zijn er als praktijk van overtuigd met deze aanpassingen, u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn en tegelijkertijd de kwaliteit van de zorg te waarborgen.