• Gezelschapsdieren dienstregeling per 1 maart 2020

Gezelschapsdieren dienstregeling per 1 maart 2020

Gezelschapsdieren dienstregeling per 1 maart 2020

Per 1 maart 2020 verandert onze dienstregeling voor de gezelschapsdieren, doordat wij een samenwerking zijn aangegaan met de nieuwe Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren in Arnhem, gevestigd aan de N325 vlakbij het knooppunt Velperbroek.

High-care dierenziekenhuis

Dit is een High-care dierenziekenhuis met alle faciliteiten om, naast specialistische ingrepen, ook spoedgevallen van uw huisdier(en) te behandelen. Hier is 24 uur per dag, 7 dagen per week een paraveterinair en/of dierenarts aanwezig voor toezicht en zorg van uw huisdier.

Door deze samenwerking kunnen wij de inzetbaarheid van onze dierenartsen van De Graafschap Dierenartsen overdag verhogen.

Bereikbaarheid

Deze spoedkliniek is bereikbaar van 21.00 uur tot 8.00 uur voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.
Voor u houdt dit in dat, wanneer u ons na 21.00 uur belt, u automatisch wordt doorverbonden met deze spoedkliniek. Tot 21.00 uur wordt u doorverbonden met de dienstdoende dierenarts van De Graafschap Dierenartsen.
Dit geldt ook voor het weekend: overdag zult u worden doorverbonden met de dienstdoende dierenarts van De Graafschap Dierenartsen, van 21.00 uur tot 9.00 uur wordt u doorverbonden naar de Spoedkliniek in Arnhem.

samengevat:

U kunt ons telefoonnummer gewoon blijven gebruiken;

-          Belt u ons tussen 8.00 uur (in het weekend 9.00 uur) en 21.00 uur, dan belt u rechtstreeks met De Graafschap Dierenartsen en wordt u ook door ons geholpen.

-          Belt u tussen 21.00 uur en 8.00 uur, dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar De Spoedkliniek Arnhem.

Vragen?

Heeft u nog vragen hierover, stel deze gerust aan onze dierenartsen en assistenten