• Gezelschapsdieren dienstregeling per 1 maart 2020

Gezelschapsdieren dienstregeling per 1 maart 2020

Gezelschapsdieren dienstregeling per 1 maart 2020

Per 1 maart 2020 veranderde onze dienstregeling voor de gezelschapsdieren, doordat wij een samenwerking zijn aangegaan met de nieuwe Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren in Arnhem, gevestigd aan de N325 vlakbij het knooppunt Velperbroek.

High-care dierenziekenhuis

Dit is een high-care dierenziekenhuis met alle faciliteiten om, naast specialistische ingrepen, ook spoedgevallen van uw huisdier(en) te behandelen.
Hier is 24 uur per dag, 7 dagen per week een paraveterinair en/of dierenarts aanwezig voor toezicht en zorg van uw huisdier.

Door deze samenwerking kunnen wij de inzetbaarheid van onze dierenartsen van De Graafschap Dierenartsen overdag verhogen.

Bereikbaarheid

Deze spoedkliniek is bereikbaar van 22.00 uur tot 8.00 uur voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.
Tot 22.00 uur wordt u doorverbonden met de dienstdoende dierenarts(assistente) van De Graafschap Dierenartsen en wordt u door ons geholpen.
Belt u ons na 22.00 uur belt, dan wordt u automatisch doorverbonden met de spoedkliniek.

Dit geldt ook voor het weekend, zowel zaterdag als zondag. 

samengevat:

U kunt ons telefoonnummer gewoon blijven gebruiken;

-          belt u ons tussen 8.00 uur (ook in het weekend) en 22.00 uur, dan belt u rechtstreeks met De Graafschap Dierenartsen en wordt u ook door ons geholpen.

-          belt u ons tussen 22.00 uur en 8.00 uur, dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren in Arnhem.

Vragen?

Heeft u nog vragen hierover, stel deze gerust aan onze dierenartsen en assistenten.