• Openingstijden hoofdlocatie Vorden 2024

Openingstijden hoofdlocatie Vorden 2024

Openingstijden hoofdlocatie Vorden 2024

Per 1 januari 2024 zal de zaterdagopenstelling van onze hoofdlocatie aan de Schimmeldijk 1 in Vorden komen te vervallen.

Er is dan geen balieverkoop meer mogelijk. Wij zijn dan uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen en patiënten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Voor niet spoedeisende zorg kunt u met uw huisdier overdag op doordeweekse werkdagen terecht (op afspraak).

De openingstijden en meer informatie over onze hoofdlocatie in Vorden vindt u hier.

De openingstijden van onze andere locaties vind u hier.

Spoedzorg

Voor spoedzorg gezelschapsdieren blijven wij bereikbaar van 8.00uur ‘s morgens tot 22.00uur ‘s avonds op 0575 – 587 888.
Belt u tussen 22.00uur  ’s avonds en 8.00uur ’s morgens, dan wordt u automatisch doorverbonden naar de spoedzorg van Evidensia Dierenziekenhuis in Arnhem.

Spoedzorg landbouwdieren 24/7 telefoonnummer: 0575 - 587 878 of 0313 - 471 007
Spoedzorg paarden 24/7 telefoonnummer: 0575 - 587 870

graag uw begrip

Ondanks bovenstaande aanpassing is het, net als in de humane zorg, alsnog mogelijk dat de krapte aan dierenartsen leidt tot langere wachttijden voor niet spoedeisende hulp, minder beschikbare specialistische zorg, verspreiden van spoedzorg en dat u niet altijd (op korte termijn) bij uw vaste dierenarts terecht kunt.
We hopen op uw begrip hiervoor.

 

herhaalrecepten, voeding, parasietenmiddelen

De wijziging in openingstijden hoofdlocatie Vorden betekent dat er geen balieverkoop op zaterdag meer mogelijk is. Wij vragen u hiermee rekening te houden.

Wist u dat u voeding, parasietenmiddelen of een herhaalrecept voor medicatie voor gezelschapsdieren ook online kunt bestellen via onze website? Wij kunnen dit voor u klaarleggen op één van onze locaties (welke u kunt aangeven in het bestelmenu), zodat u het op kunt halen tijdens openingstijden van de betreffende locatie. Houd daarbij rekening met  2-3 werkdagen aan verwerk- en eventuele bezorgtijd en extra vertragingen rond weekeinden en feestdagen. U ontvangt een bericht van ons als het klaarligt. Mocht het herhaalrecept, om welke reden dan ook, niet door ons verstrekt worden, dan nemen wij contact met u op.

Meer informatie over medicijnbestellingen van de afdeling: landbouwdieren  -  paarden.