VetPen instructiefilmpjes

De VetPen is een erg handige insuline-pen voor honden en katten.  De Vetpen biedt een aantal voordelen ten opzichte van een insuline spuitje. 

Iedereen kan leren prikken met de Vetpen, hiermee is gemakkelijk en exact te doseren. Met de Vetpen is er minder inbreuk op uw leven. Omdat de Vetpen van te voren kan worden ingesteld is het gemakkelijker voor familie, buren of vrienden om te spuiten. De Vetpen is beter te hanteren voor slechtzienden, mensen met artrose of een onvaste hand.

Hieronder kunt u de veel gestelde vragen en diverse filmpjes over het gebruik e.d. van de VetPen bekijken/downloden.

Download hier: de veelgestelde vragen over de VetPen

filmpjes downloaden

Wilt u de filmpjes downloaden dan kunt u dat hieronder doen.

Download hier: de volledige VetPen instructie film Download hier: de VetPen - introductiefilm Download hier: de film VetPen - onderdelen Download hier: de film Gebruik VetPen - laden van een patroon Download hier: de film Gebruik VetPen - voorbereiding (priming) voor gebruik Download hier: de film Gebruik VetPen - doseren + injecteren Download hier: de film Gebruik VetPen - naald verwijderen Download hier: de film Gebruik VetPen - vervangen patroon Download hier: de film Gebruik VetPen - problemen oplossen Download hier: de film VetPen - Veiligheidsmaatregelen Download hier: de film VetPen - Bewaren en reinigen Download hier: de film VetPen - pakket inclusief reistas Download hier: de afsluiting van de VetPen film